ČLÁNKY O TANTŘE

Tantrickou masáž vnímám jako pozvánku do světa smyslů, péče, krásy a něhy. Snažim se, aby při ní každá část vašeho těla zažívala laskavé opečovávání.

Od června náš tantrický tým posílila tantrická masérka Šári. Její masáže jsou spontánní a jsou vedeny osobním pocitem. Šári se vždy snaží vnímat tělo a duši jako celek. Podle ní je tělo mapa, po které jdou ruce a hledají cestu k jeho uzdravení.

Božská tantra - masáž dvěma masérkami. Dokonalá harmonie doteků dvou masérek vám umožní pustit z hlavy všechny starosti. Božská tantra masáž vám nabídne více doteků, více vzrušení, více možností jak rozvést vaši energii do celého těla.

MONIKA je výbornou masérkou v našem salonu již několik let. Klientům nabízí dokonalou péči o tělo a dokáže výrazně pomoci s bolestmi zad a hlavy. Má dar vycítit problematická místa a úspěšně je rozmasírovat. Své vzdělání stále rozšiřuje o další druhy masáží a rehabilitačních cvičení. Při jednom z kurzů se setkala s energií Reiki, to pro ni byl...

Představujeme vám tantrickou masérku Danielu. Nekteří z vás ji již znají, protože u nás masírovala dříve. S tantrickou masáži si dala chvilku pauzu, aby se nyní mohla znovu vrátit k předávání energie a hýčkání klientů.

Dlouho jsem hledala, co by mě opravdově naplňovalo a kde bych mohla realizovat svůj potenciál. Když jsem se dostala ke klasickým a energetickým masážím, tak to bylo 'skoro ono'. Kraniosakrální terapie mě hodně naplňovala, věděla jsem, že chci nadále pracovat skrze energii a dotek, ale stále něco chybělo. Je pro mě přirozené pomáhat druhým, ale...

"Co děláš?" ptá se mě dávný kamarád z vejšky, se kterým jsme se neviděli řadu let. Když jsme se potkali naposledy, měl jsem za sebou zajímavé místní i zahraniční pracovní zkušenosti a stoupal jsem po korporátním žebříčku v nadnárodních firmách v rozvíjejícím se oboru. Nedlouho poté mi však život nastavil zrcadlo a uvědomil jsem si, že bych obětoval...

Tantrická nebo erotická masáž? Patříte k těm, kteří už tuto výjimečnou masáž okusili a rádi si ji dopřáváte pravidelně? Nebo jste o tantrické masáži jen něco slyšeli, četli, ale zatím neměli odvahu nebo potřebu zažít ji na vlastní kůži?

Vzrušte se jídlem, aneb rady od tantrické masérky Lenky. Určitě jste už slyšeli o afrodiziakálních účinkách některých potravin na lidský organismus. Které potraviny to jsou a jak jejich moc využít v partnerském životě?

Šiva a Šaktí. Muž a žena, jin a jang, měsíc a slunce, zima a léto, .... Podle tantry je tento mužsko-ženský princip přítomen ve všem, co obsahuje vesmír a nachází se v neustálé rovnováze. Mužská a ženská energie se navzájem přitahují a doplňují a společně vytvářejí život.

VOLEJTE - 774 456 457

Váš text začíná právě zde. Klikněte a můžete začít psát. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat.